Trouwen 

Zoals u wellicht wel weet, is het mogelijk de prachtige kerkzaal, de achterzaal en het orgel te huren. Alhoewel het NPB-koor eigenaar van de piano is, kunt u ook dit instrument huren. Inmiddels hebben we namens de Kerkrentmeesters de kerk aan diverse mensen en groepen mogen verhuren. U kunt daarbij denken aan: musici, bruidsparen (voor kerkelijke en/of burgerlijke huwelijken), nabestaanden, jubilarissen, sprekers en literaire genootschappen. Een aantal keren zijn er in samenwerking met Culturele Stichting Cornelis de Vlaming opnamen voor de tv-zender Brava NL Klassiek gemaakt en cd's opgenomen.

De reacties van de huurders zijn over het algemeen lovend. De betrokkenheid van de medewerkers wordt zeer gewaardeerd. En natuurlijk is men zeer te spreken over het prachtige monumentale gebouw en de akoestiek. Regelmatig krijgen de kosters en het College van Kerkrentmeesters een bedank(kaart)je voor de betrokkenheid en goede zorgen.

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Daarom hebben we een enquête gemaakt, waarin diverse vragen te lezen zijn. Zo willen we graag de mening weten betreffende het gebouw, de instrumenten, de gastvrijheid en de catering. Aangezien we pas in 2017 met enquêtes begonnen zijn, kunnen we pas over een jaar een duidelijk beeld van de resultaten schetsen.

Indien u informatie wilt hebben over de huurmogelijkheden, dan kunt ons mailen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.